Web oficial

english site
View site in English

spanish site
Visite nuestra página
en español

BENVINGUT A GRILLS VELOX

Grills de Contacte d’Alta Velocitat,
Grills Panini i Màquines per Gofres.

On el Producte Final
Marca la Diferència!

Fa més de 35 anys vam desenvolupar la tecnologia per les graelles de contacte d’alta velocitat, un sistema que de manera eficaç cuina simultàniament ambdós costats del producte sense haver de donar-li la volta. Els grills de contacte d’alta velocitat Velox són fabricats sota les normes més rigoroses de qualitat i fiabilitat. Actualment, els grills panini Velox, les màquines per gofres i la nostra gamma de graelles de contacte d’alta velocitat son encara l’opció industrial per excel·lència.

Velox High Speed Contact Grills and Panini Grills

Al comprar grills de contacte d’alta velocitat i grills panini Velox, estarà al capdavant de la tecnologia. Els grills Velox han resistit el pas del temps durant més de 35 anys.

Grills de Contacte d’Alta Velocitat Velox, Grills Panini, Màquines per Gofres

Hem tractat de presentar la més completa informació sobre la nostra línia de productes Velox (grills panini i la gamma de grills de contacte d’alta velocitat), a la nostra pàgina web. No obstant això, sabem que vostè podria tenir més preguntes sobre les nostres graelles. Si és així, no dubti trucar a la nostra oficina on serà atès personalment.

Grills de Contacte d’Alta Velocitat Velox, Grills Panini, Màquines per Gofres. Obridor de Cubells, Planxes de Doble Contacte, Planxes Cuina, Planxes Grills, Planxes Tancades, Planxes per Sandvitxos, Planxes Llises, Planxes Estriades, Planxes Panini, Planxes, Planxes Velox, Planxes Silesia, Planxes Silesia Velox